nicoline siff møller 

Skuespiller & sanger - nicolinemoller.dk

Jeg debuterede i 1994 som Miranda i Atlantis på Østre Gasværk Teater, og har siden da haft midlertidigt og priviligeret ophold på mange teater- og koncertscener landet over:
Donna i Mamma Mia!, Queenie i The Wild Party, Gigi i Miss Saigon, Anna Ancher i Lyset Over Skagen, Roxanne i Cyrano, Swetlana i Chess, Eliza i My Fair Lady - og mange, mange flere...

I  årene 2017-20 medvirkede jeg i Into the Woods i Glassalen, urpremieren på I LOVE IT  i Musikkens hus i Aalborg, samt Great Gas Galla på Østre Gasværk. Dr. Zhivago og ATLANTIS 25 år. En sansefuld Cole Porter Cabarét og repremieren på Lyset Over Skagen.  Ikke mindst den store genopsætning af Mamma Mia! 

Her I 2021 spiller jeg  Golde i Spillemand på en tagryg (hvis vi får lov)...

Indimellem de faste teater-engagementer, indlæser jeg romaner og tidsskrifter, træder op som solist - og i størst mulige omfang, med siffgraversen:DUO!

søren graversen

Kapelmester, arrangør, komponist og pianist.

Cand. phil. i musikvidenskab.
Instrumenter: Klaver, keyboards, bas, guitar, harmonika og theremin.  Tidl. medlem af Inside The Whale.

Jeg har som kapelmester, komponist og arrangør været vidt omkring på musik- og teaterscenen. Her har især de senere års arbejde med teaterkoncerter været helt centrale.

Karrieren tæller bl.a. en Reumert-statuette, som jeg modtog sammen med Nick Cave Teaterkoncerten og Århus Teater i 2007. Derudover kan bl.a. nævnes Bob Dylan Teaterkoncert på Østre Gasværk/Århus Teater, Maestro på Svalegangen, Sult på Det Kgl. Teater og En Kort En Lang på Nørrebro Teater.

2017 bød bl.a. på successen Svantes Lykkelige Dag på Nørrebro Teater., hvorfra der er udgivet 3 sange, samt Teaterkoncerten MADE IN ÅRHUS.

Ligeledes  i 2017 & 18 som kapelmester, komponist, medforfatter & skuespiller på DRAGSHOLM REVYEN.

Jeg har med stor glæde ny-arrangeret musikken til Jeg Er Sgu Min Egen til Nørrebro Teater.

Ligeledes er jeg kapelmester på David Bowie's requiem LAZARUS, der en stor co-produktion ml. Århus Teater (2020) og Det Kgl. Teater - coming up sæson 21/22 .