nicoline siff møller 

Skuespiller & sanger - og meget mere.

Jeg debuterede i 1994 som Miranda i Atlantis på Østre Gasværk Teater, og har siden da haft midlertidigt og priviligeret ophold på mange teater- og koncertscener landet over:

Donna i Mamma Mia!, Queenie i The Wild Party, Gigi i Miss Saigon, Anna Ancher i Lyset Over Skagen, Roxanne i Cyrano, Swetlana i Chess, Eliza i My Fair Lady

- og mange, mange flere...


I  2017 medvirkede jeg i Into the Woods i Glassalen, urpremieren på I LOVE IT  i Musikkens hus i Aalborg, samt Great Gas Galla på Østre Gasværk. 

2018 bød bl.a. på Dr. Zhivago og ATLANTIS 25 år....  

2019 byder på  bl.a. blændende  Cole Porter Cabarét  & Malerisk Musical

2020 TBA!

Læs meget mere på nicolinemoller.dk

Indimellem de faste teater-engagementer, indlæser jeg romaner og tidsskrifter, underviser - og optræder, i størst mulige omfang, med siffgraversen:DUO!

søren graversen

Kapelmester, arrangør, komponist og pianist.

Cand. phil. i musikvidenskab.
Instrumenter: Klaver, keyboards, bas, guitar, harmonika og theremin.  Tidl. medlem af Inside The Whale.

Jeg har som kapelmester, komponist og arrangør været vidt omkring på musik- og teaterscenen. Her har især de senere års arbejde med teaterkoncerter været helt centrale.

Karrieren tæller bl.a. en Reumert-statuette, som jeg modtog sammen med Nick Cave Teaterkoncerten og Århus Teater i 2007. Derudover kan bl.a. nævnes Bob Dylan Teaterkoncert på Østre Gasværk/Århus Teater, Maestro på Svalegangen, Sult på Det Kgl. Teater og En Kort En Lang på Nørrebro Teater.

2017 bød bl.a. på successen Svantes Lykkelige Dag på Nørrebro Teater., hvorfra der er udgivet 3 sange, samt Teaterkoncerten MADE IN ÅRHUS.

Ligeledes  i 2017 & 18 som kapelmester, komponist, medforfatter & skuespiller på DRAGSHOLM REVYEN.

Jeg har med stor glæde ny-arrangeret musikken til Jeg Er Sgu Min Egen til Nørrebro Teater, premiere 28.februar.

Ligeledes er jeg kapelmester på en stor co-produktion ml.  Århus Teater og Det Kgl. Teater, sæson 19/20 - TBA