nicoline siff møller

SENEST AFSLUTTET:  Som i Himlen - Det Kgl. Teater

NÆSTE: tba

Jeg debuterede i 1994 som Miranda i Atlantis på Østre Gasværk Teater, og har siden da haft midlertidigt og priviligeret ophold på mange teater- og koncertscener landet over:
Donna i Mamma Mia! (2010) og Tanja i Mamma Mia! (2020), Golde i Spillemand på en Tagryg, Queenie i The Wild Party, Gigi i Miss Saigon, Anna Ancher i Lyset Over Skagen, Roxanne i Cyrano, Swetlana i Chess, Eliza i My Fair Lady - og mange, mange flere...

CV i udvalg 2017-2023Into the Woods i Glassalen, urpremieren på I LOVE IT  i Musikkens hus i Aalborg, samt Great Gas Galla på Østre Gasværk. Genopsætningen af Lyset Over SkagenDr. Zhivago og ATLANTIS 25 år. En sansefuld Cole Porter Cabarét  og ikke mindst Come from Away på Fredericia Musicalteater.


Indimellem de faste teater-engagementer, indlæser jeg romaner og tidsskrifter, træder op som solist - og i størst mulige omfang, med siffgraversen:DUO!

Skuespiller & sanger  nicolinemoller.dk

søren graversen

SENEST AFSLUTTET:  The Wall - Østre Gasværk 

NÆSTE: We will rock you - Tivoli & Danmarksturné

Kapelmester, arrangør, komponist og pianist.

Cand. phil. i musikvidenskab.
Instrumenter: Klaver, keyboards, bas, guitar, harmonika og theremin.  Tidl. medlem af Inside The Whale.

Jeg har som kapelmester, komponist og arrangør været vidt omkring på musik- og teaterscenen. Her har især de senere års arbejde med teaterkoncerter været helt centrale.

Karrieren tæller bl.a. en Reumert-statuette, som jeg modtog sammen med Nick Cave Teaterkoncerten og Århus Teater i 2007. Derudover kan i udvalg nævnes: LAZARUS - Det kgl. Teater & Aarhus Teater, HAIR på Østre Gasværk, Bob Dylan Teaterkoncert på Østre Gasværk/Århus Teater, Maestro på Svalegangen, Sult på Det Kgl. Teater og Svantes Lykkelige dagEn Kort En Lang på Nørrebro Teater.